Nieuws

15-06-2017

Minister Tacklaan onderbroken van 3 tot 14 juli 2017

Van 3 tot 14 juli 2017 zijn er nutswerken in de Minister Tacklaan voor de inrichting van de vervangende busterminals. Aannemer Stadsbader legt in deze periode de leidingen aan voor de verkeerslichten in de Minister Tacklaan , de real time borden (digitale wegwijzer voor busreizigers) en voor het cameratoezicht aan de busterminals.

De Minister Tacklaan is tijdens de werken onderbroken ter hoogte van de Hoveniersstraat. Er is geen doorgaand verkeer mogelijk. Het verkeer wordt omgeleid. De achterkant van het station en alle woningen blijft bereikbaar via Panorama (KP Aalbeeksesteenweg, Minister Tacklaan, Minister Vanden Peereboomlaan).  

Omleggingen

  • Het doorgaand verkeer met herkomst Panorama en bestemming Zwevegemsepoort/Oudenaardsesteenweg wordt vanaf Panorama  omgeleid via Aalbeeksesteenweg, Condédreef, Loofstraat, Doorniksewijk en Wandelweg tot aan de Zwevegemsepoort.
  • Het doorgaand verkeer met herkomst Zwevegemsepoort en bestemming Panorama wordt omgeleid via Sint-Denijsestraat, Boerderijstraat, Loofstraat,  Condédreef en  Aalbeeksesteenweg.
  • Bestemmingsverkeer voor het centrum wordt omgeleid via Aalbeeksesteenweg, Condédreef, Loofstraat, Doorniksewijk.
  • Fietsers worden omgeleid via het Guldenspoorpad.
  • De achterkant van het station en alle woningen in de Minister Tacklaan blijven bereikbaar via Panorama.

Wijzigingen De Lijn

Tijdens deze werken wordt de halte aan de achterkant van het station niet bediend (lijnen: 13, 15, 16, 71, 72, 74, 75, 83, 91, 92, 93) . Reizigers kunnen aan de voorkant van het station afstappen. Ook  de halte aan de Zwegemsepoort wordt niet bediend. De reizigers worden verwezen naar halte K in de Romeinselaan.

Korps

Beleid

Diensten

Extra

E-loket

Contact