Nieuws

05-10-2018

Kom je ook naar de PZ Vlas Open Bedrijvendag?

Op zondag 7 oktober 2018, van 10.00 uur tot 17.00 uur, neemt de politiezone Vlas met het nieuw politiecommissariaat deel aan de Voka Open Bedrijvendag.

Volwassenen en kinderen die graag een kijkje willen komen nemen naar het gloednieuw commissariaat in de Minister De Taeyelaan 9 in Kortrijk zijn van harte welkom.

 

Vooraf inschrijven is niet nodig maar breng wel zeker uw identiteitskaart mee voor de toegangscontrole.

 

Volg daarna gewoon de blauwe loper doorheen het gebouw en maak kennis met onder meer het onthaal, de dispatchingruimte, het inrijsas en het cellencomplex. Op die manier krijgt u een beter beeld van het dagelijks politiewerk in een betere en meer professionele werkomgeving.

 

Eenmaal terug buiten kan u terecht bij één van onze demo- en

infostanden: hondenbrigade*, rijsimulator, jobinfo,

preventiestand hulpverleningszone FLUVIA,

rampenwagen AZ Groeninge, reanimatiedemo Rode Kruis

en er is ook uitgebreide kinderanimatie en een verkeerspark voor de kleinsten.

 

Bovendien is ook het stedelijk preventieteam aanwezig. Zij voorzien gratis fietslabeling en geven drug- en alcoholpreventie.

 

De demo's van de hondenbrigade zijn voorzien op de personeelsparking die gelegen is langs de achterkant van het gebouw. Er zijn in totaal 4 demo's voorzien op volgende tijstippen: 11.00 uur - 13.00 uur - 15.00 uur - 16.30 uur.

 

Afsluiten kan met een frisdrankje!

 

De deuren gaan open om 10.00 uur en sluiten om 17.00 uur.

 

Bedankt voor uw interesse in de PZ Vlas

 


Parkeertips indien je niet met de fiets komt:

  • op de parkings van onze nieuwe buren, de Athenaschool, te bereiken via zowel de Minister De Taeyelaan nr 13 als via de Renaat De Rudderlaan (oprit in de bocht);
  • op de parkings van het VTI in de Scheutistenlaan;
  • in de straten die vlak tegenover het nieuw commissariaat;
  • vanaf deze parkings kan je vlot te voet de ingang van het nieuw politiecommissariaat in de Minister De Taeyelaan 9 bereiken.

Hou er rekening mee dat de Minister De Taeyelaan, omwille van dit event, zal afgesloten zijn tussen het kruispunt met de Cederlaan en de Wilgenlaan. Omrijden zal mogelijk zijn via de Sparrenlaan.

 

 

Korps

Beleid

Diensten

Extra

E-loket

Contact